Lezingen

Ik vind het belangrijk dat resultaten van wetenschappelijk onderzoek voor een groot publiek beschikbaar zijn. Om dit te bereiken geef ik regelmatig lezingen en workshops over een breed scala aan onderwerpen rondom het thema natuurbeleving en gezondheid. Ik maak daarbij geen gebruik van standaard-presentaties. Voor elke lezing ontwerp ik een presentatie op maat die aansluit bij het evenement en de doelgroep.

 


Achtergrond

Lezing Agnes van den Berg Mijn opa van mijn vader's kant was een bekende conferencier op de Veluwe. Onder de artiestennnam 'Geurt van Geurt' trad hij op met zijn accordeon tijdens bruiloften en partijen. Hij was een echte entertainer, en zelf heb ik er ook veel plezier in om publiek te vermaken. Mijn lezingen zijn dus geen gortdroge presentaties, maar lichtvoetige behandelingen van onderwerpen, met diepgang en een kwinkslag. De balans tussen wetenschap en entertainment verschilt per evenement, afhankelijk van de doelstelling en het publiek.

 


Boekingen

Voor boekingen kunt u een email sturen met een korte omschrijving van het evenement, de geplande datum, het verwachte aantal bezoekers, en het beschikbare budget. Het standaard tarief voor een offline lezing van 30-45 minuten is 800 euro (excl. BTW), inclusief reiskosten. Voor online lezingen en webinars geldt een gereduceerd tarief van 650 euro (excl. BTW).

Agnes in actie

lezing Brabant Lezing over groene schoolpleinen   in het provinciehuis in Den Bosch, 28 maart 2018

 

lezing pakhuis Lezing over de kracht van groen in de leeromgeving   in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, 15 maart 2015

 

lezing pakhuisPresentatie wandelcoach onderzoek   tijdens wandelcoachfestival in de Stay Okay Bunnik, 3 oktober 2014

 

lezing wandelnet Lezing tijdens medewerkersdag Wandelnet   in Villa Sonsbeek, Arnhem, 5 oktober 2013

 


 

Klik hier voor een volledig overzicht van eerdere presentaties.